Quantcast

Informatia si documentele de pe acest website sunt furnizate ca atare , fara nici o garantie explicita sau implicita, de orice natura ar fi aceasta. www.tawilgroup.eu depune toate eforturile rezonabile pentru a include pe acest site informatii exacte si actualizate, fara a putea insa garanta acuratetea si integritatea acestora. www.tawilgroup.eu periodic adauga, schimba, inbunatateste sau actualizeaza informatia pe acest site fara o notificare prealabila.

www.tawilgroup.eu nu isi asuma nici o raspundere sau responsabilitate fata de orice eventuale erori sau omisiuni in continutul acestui site. Utilizarea acestui site se face pe riscul dumneavoastra. In nici o imprejurare si sub nici o interpretare legala www.tawilgroup.eu, furnizorii sai, sau orice alta entitate implicata in crearea, producerea sau livrarea continutului acestui site nu poate fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice alta persoana pentru orice dauna, fie ea indirecta, directa, speciala, accidentala, rezultata din accesul pe sau folosirea acestui site.

Întregul conținut al site-ului www.tawilgroup.eu este supus drepturilor de autor deținute de www.tawilgroup.eu. Toate drepturile sunt rezervate. Pagini individuale sau secțiuni ale acestui site pot fi descărcate de către Utilizator în scopuri necomerciale, cu condiția că orice referințe privind drepturile de autor sau marcă conținute de acestea nu sunt eliminate. Informațiile prezentate pe site-ul www.tawilgroup.eu nu pot fi modificate, copiate, publicate, încărcate, trimise, transmise sau distribuite fara acordul scris al www.tawilgroup.eu.